בשבוע הבא יגיעו לחיפה שפים, טבחים ואנשים מוכרים שפשוט אוהבים לבשל, וכולם ישתפו פעולה יחד במטבח לטובת פרויקט חלוקת ארוחות חג לניצולי שואה.
למיזם אחראית עמותת 'יד עזר לחבר' בראשה עומד שמעון סבג, שהפך את המיזם הקולינרי חברתי למסורת.
כל המשתתפים במיזם יגיעו ביום רביעי (25.9) לחדר האוכל של העמותה ברחוב קסל בשכונת הדר בחיפה, ויתחילו לבשל.
מי מגיע לבשל? השף מאיר אדוני, שף משה שגב, שף קונדיטור דודו אוטמזגין, השף חיים דיין ממלון בוטניקה, השף אסי פנחס ממלון ליאונרדו פלאזה, ועוד סלבס נוספים.
קראו עוד:
על יום הבישולים תנצח השפית סמדי בומבה וקנין, שיחד על המשתתפים, הפועלים בהתנדבות, יכינו ארוחות חג חגיגיות לניצולי שואה המתגוררים בבית החם של עמותת יד עזר לחבר.
מאחורי היוזמה והרעיון עומדת יערית שושן, מייסדת THE BRAND HOUSE ובשיתוף 'יד עזר לחבר'.
סמדי בומבה: "שמעתי על המיזם והתרגשתי שבחרו בי להוביל אותו. אני מתרגשת לבשל את ארוחות החג לניצולי השואה וננסה לעשות אירוע בלתי נשכח עבורם. אני מזמינה את הציבור לתרום לעמותה ולסייע בארגון הארוחות. כל תרומה תעזור. התקשרו ל – 8602*".
שמעון סבג: "חשוב לי שדווקא ניצולי שואה יקבלו ארוחות שף. זו מצווה גדולה לשבת בשולחן חג בראש השנה. נעשה הכל כדי שאף ניצול שואה וקשיש לא יישארו רעבים".