יולדות כרמל מקבלות עוד סיבה לחייך. בית החולים השיק השבוע חדר אוכל חדש ומעוצב, המעניק חוויה קולינרית של ממש, בדומה למלונות המובילים בישראל.
המתחם החדש, שנפתח בהשקעה של מאות אלפי שקלים, מציע אווירה אלגנטית, פינות ישיבה מעוצבות ומזנון גורמה עשיר ומפנק.
בתפריט המחודש, שנבנה בקפידה תחת פיקוח של שפים מקצועיים ודיאטניות מומחיות, מציע ביה"ח מגוון ענק של טעמים עם ניחוחות בריאות: סלטים טריים וצבעוניים, שקשוקות חמות, מאפים טריים, גבינות איכות, חליטות תה מיוחדות ועוד – הכל כדי לאפשר ליולדות להתפנק ולהתחזק לאחר הלידה.
2 צפייה בגלריה


צוות מערך יולדות כרמל עם צוות המטבח עופר פישמן ורד כהן ומוטי בן שושן
(צילום: סופי נבחוב דוברות כרמל )
דיאטנית מחלקת היולדות של כרמל, לירון אזולאי, מסבירה:
"תהליך הלידה מביא עמו שינויים פיזיים והורמונליים, ולכן חשוב לשמור על תזונה מאוזנת לאחריו. המזון שאנו מגישים נועד לסייע בהתאוששות היולדת, לשפר את רמות האנרגיה ולתמוך בהנקה".
על המזנון החדש מנצחים מנהל מטבח ביה"ח עופר פישמן יחד עם השף בתי המלון של כרמל מוטי בן שושן השוקדים על מנות קולינריות ותפר
יט ברמת מלונאות ובאיכות הגבוה ביותר. כל המנות נבנות בהתאמה ובקפידה בליווי ובפיקוח דיאטנית ביה"ח לירון כהן אזולאי, דיאטנית ייעודית המתמחה בתזונת יולדות ותינוקות.
מתחם הקולינריה החדש מצטרף לשורה של שדרוגים משמעותיים הקורים ומתוכננים לטובת יולדות כרמל, בהם פתיחת מלון היולדות החדש בצמוד לביה"ח.
דורי בז’רנו, המנהל האדמיניסטרטיבי של בית החולים, מציין כי בקרוב צפויים שדרוגים נוספים לטובת היולדות הכוללים פתיחת מרפסת נוף מדהימה המשקיפה לים, שיפוץ ושדרוג חדרי הלידה ועוד.
ורד כהן מנהלת האחיות מחלקת אם יילוד אומרת כי, " חדר האוכל החדש מציע חוויה מפנקת ונעימה עם פינה שקטה ליולדות כדי שיוכלו לאכול בנחת אוכל בריא מותאם להם וברמה קולינרית גבוה. כולנו כאן צוות האחיות והמחלקה כדי להנעים לכל יולדת את השהות ולתת לה את מירב השירות הטיפול והדאגה האישית מכל הלב ".
פרופ' עופר לביא, מנהל מערך הנשים והיולדות בבית החולים, מסכם:
"אנו מחויבים לספק ליולדות שלנו את החוויה הנעימה, המקצועית והמפנקת ביותר. אנו קשובים לצורכיהן, וממשיכים לפתח ולהשקיע בשדרוג השירותים לרווחתן."
מוגש מטעם: כללית, מרכז רפואי כרמל