שפע הירקות המגוונים שחילופי העונות מביאים איתם מזמינים אותנו להכין סלטים טריים, צבעוניים ומגוונים.
ארוחת סלט היא דרך נפלאה לתגבר את כמות הירקות היומית שאנחנו צורכים.
ולמה זה חשוב ומומלץ? גם כי זה טעים וקל להכנה, וגם משהום שכך אנחנו מעניקים לגוף שלנו שפע ויטמינים, מינרלים, אנזימים, סיבים ונוזלים איכותיים התורמים לבריאותנו.
קראו גם:
אם שומרים על איזון נכון ודואגים להוסיף לה גם מקור לחלבון ושומן איכותיים, אז היא גם הופכת לארוחה מאוזנת ושלמה ויכולה להשביע לשעות ארוכות.
ארוחת סלט
ובארוחת הסלט היומית והעונתית שלי היום:
על הירקות: שפע עלי חסה, פטרוזיליה קצוצה
על החלבון: קוביות טופו בצורתן הטבעית
על השומן: חופן צנוברים ושמן זית איכותי
על התיבול: מלח ולימון
על התוספות: גרגירי רימון חמצמצים וטעימים
חמש דקות של הכנה - וגם אתם שם.
קורעים את עלי החסה, מוסיפים את הפטרוזילה, הטופו והצנוברים.
מתבלים בשמן, לימון ומלח, וזורים ממל את גרעיני הרימון.
בתיאבון! ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק