קבוצת גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי החיפאים, פתחה מפעל לייצור פסטות בעיר נשר, בהשקעה של 15 מיליון שקלים.
3 צפייה בגלריה
רביולי. המפעל החדש בנשר
רביולי. המפעל החדש בנשר
רביולי. המפעל החדש בנשר
(צילום שי וזדיאס)
המפעל החדש משתרע על שטח של כ-2,500 מ"ר וכולל מגוון רחב של מכונות פסטה, מהטכנולוגיות המתקדמות בעולם.
קראו גם:
מדובר במפעל לייצור פסטה טרייה, כולל ייצור רטבים לבישול, רטבים לסלטים, ממרחים, מטבלים ותבלינים. כל אלה יסופקו לרשתות קפה ברחבי הארץ ולרשתות שבבעלות קבוצת גרג: קפה גרג, ביגה ובייקרי.
3 צפייה בגלריה
גלעד אלמוג, ניר אדרי ויאיר מלכה
גלעד אלמוג, ניר אדרי ויאיר מלכה
גלעד אלמוג, ניר אדרי ויאיר מלכה
(צילום: אילן הלד)
הפסטה במפעל החדש מיוצרת בשיטה המסורתית האיטלקית: קמח הדורום המיובא מאיטליה והמתכון הייחודי, שאינו מכיל ביצים, מותאם גם לטבעוניים.
3 צפייה בגלריה
ייצור פסטה במפעל החדש
ייצור פסטה במפעל החדש
ייצור פסטה במפעל החדש
(צילום: אילן הלד)
במפעל מיוצרוות פסטות קצרות (פנה, רדיאטורי, חונקי כמרים ופוזילי), פסטות ארוכות (ספגטי, פפרדלה, פטוצ'יני), פסטות מיוחדות (רביולי בטטה ורביולי גבינה, ניוקי, כרמלה פטריות) גם לזניות, קנלוני ריקוטה ותרד ופסטות בעבודת יד.
ויש גם רטבים שפותחו במקום: לסלטים - כמו ויניגרט חרדל סילאן, אלף האיים, שום שמיר וקיסר, ולבישול – טריאקי, סויה, צ'ילי מתוק, ברביקיו, שום ודבש וסצ'ואן ועוד.